Menu Zavřeno

Dopřejte si tetování vlasů - spolehlivou a cenově dostupnou metodu. Změňte svůj život k lepšímu!

Tetování vlasů představuje moderní inovaci v kosmetickém průmyslu. Je to vysoce efektivní řešení. Všem jedincům, kteří se potýkají s plešatěním, lze tetování jedině doporučit. Tato metoda spočívá v precizním aplikování pigmentu do skalpu, čímž se simuluje přirozený vzhled krátkých vlasů. Dochází k optickému zahuštění vlasového porostu. Výsledkem je téměř dokonalá iluze přirozené pokrývky hlavy. 

Padají vám vlasy více než je zdrávo? Trápí vás lysá místa na hlavě? Dopřejte si tetování vlasů! Vysvětlíme vám, proč se něco takového vyplatí.

 

Kdy dává tetování vlasů smysl?

Uvažovat o tetování vlasů má smysl vždy, když vám lysá místa na hlavě vadí natolik, že o nich stále častěji přemýšlíte. Pokud vás řídnoucí kštice trápí, sáhněte po spolehlivém řešení, které vám dopřeje klid. Spolehlivost a dlouhodobý efekt tetování jsou dva z faktorů, které činí tetování stále oblíbenějším. Faktem nicméně je, že výsledek kosmetické procedury přece jen závisí na kvalitě použitých materiálů a také na schopnostech a zkušenostech specialisty, který se vás ujme. O tom není pochyb. Musíte si tedy vybrat kvalitní salon krásy!

 

Vlasy nám padají z celé řady příčin

Vypadávání vlasů může mít celou řadu příčin. Některé z nich jsou velmi časté, s jinými se setkáte spíše ojediněle. Poměrně často je ve hře genetický faktor. Dále bývají na vině hormonální změny v těle člověka, permanentní stres, nebo dokonce nevhodná péče o vlasy. Často se setkáváme s tzv. androgenní alopecií, což je geneticky podmíněné vypadávání vlasů, které postihuje jak muže, tak ženy. Zhoršený zdravotní stav způsobený třeba nedostatkem živin, nebo také autoimunitní onemocnění. To vše může přispět k řídnutí přirozené pokrývky lidské hlavy.

Některé z nejobvyklejších příčin:

  • Genetické predispozice
  • Hormonální změny
  • Stres a životní styl
  • Nedostatek živin
  • Autoimunitní onemocnění

Odborná pomoc je namístě

Je důležité si uvědomit, že jsou to i některé léky a léčebné postupy, jako třeba chemoterapie, co může vést k výraznému vypadávání vlasů. Prevence a léčba závisí na příčině a může zahrnovat změny životního stylu, speciální léčiva nebo dokonce chirurgický zákrok. Včasná konzultace s dermatologem nebo trichologem může pomoci identifikovat hlavní příčinu problému a přispět k nalezení nejvhodnějšího řešení. Odborná pomoc je tedy rozhodně namístě.

 

Symbol krásy a vitality

Vlasy jsou od nepaměti považovány za symbol krásy a vitality, a to jak u mužů, tak u žen. Plné a zdravé vlasy přispívají k celkově přitažlivému vzhledu a jsou často spojovány s mládím a zdravím. Dlouhými a krásnými vlasy jsou lidé často doslova fascinováni. Když ale dochází k výraznému řídnutí nebo úplnému vypadávání vlasů, může to mít negativní dopad na psychickou pohodu takto postiženého jedince. Takový stav může vést k pocitům úzkosti a někdy i ke snížení sebeúcty, což jen zdůrazňuje význam nalezení nějakého efektivních řešení.

Když člověk ztrácí část své identity

Vypadávání vlasů může mít značně negativní vliv na psychiku jedince. Může způsobovat úzkostné stavy a ovlivňovat sociální interakce. Pro řadu lidí představuje ztráta vlasů ztrátu části své identity. Tetování vlasů, jako jedno z možných řešení, je proto cenným nástrojem pro obnovu sebevědomí, nástrojem nabízejícím lidem cestu k dosažení dřívější psychické pohody. Tato metoda umožňuje vizuálně kompenzovat řídnutí vlasů, což postiženému člověku zpravidla přináší okamžitou úlevu. Lidé, kteří mají tetování vlasů za sebou, by vám to jistě ochotně potvrdili. 

Přečtěte si o  Plastika prsou a cena : Rady a tipy pro úspěšné financování tohoto zákroku

 

Je tetování skutečně lepší než jiná řešení?

Oproti tradičnějším řešením, jako jsou třeba paruky nebo příčesky, nabízí tetování vlasů řadu výhod. Paruky sice svůj účel docela dobře splní, ale mohou být někdy nepohodlné a vyžadují častou údržbu. Tetování naproti tomu nabízí trvalé a “bezúdržbové” řešení. A co transplantace? Ve srovnání s transplantací vlasů je tetování cenově dostupnější a méně invazivní, což jsou pro mnohé jedince poměrně pádné argumenty. 

Tetování nabízí vizuálně přesvědčivý vzhled krátkých vlasů nebo dokonce dojem hustšího vlasového porostu. Navíc, tento přístup umožňuje individuální přizpůsobení stylu a barvy, což je dobrou zárukou uspokojivého výsledku. Výsledku, který bude co nejvíce odpovídat přirozenému vzhledu vlasů, jimiž se postižený člověk dříve pyšnil. Stejně tak může pomoci i permanentní make-up obočí.

Důležité výhody

Tetování vlasů nabízí celou řadu výhod, které přesahují čistě estetický aspekt tohoto zákroku. Jedná se o rychlou a bezpečnou proceduru s minimálním rizikem vedlejších účinků. Výsledky jsou okamžitě viditelné a lze je včas uzpůsobit individuálním požadavkům každého člověka. S ohledem na dlouhodobý efekt, který se počítá na roky, se navíc jedná o ekonomicky efektivní řešení.

 

Co nesmíte podcenit

Při přemýšlení o zákroku musíte vzít v úvahu pár důležitých věcí. Nejprve zvažte, zda by vám přece jen více nesedělo nějaké jiné řešení. Pokud se ale pro tetování rozhodnete, rozhodně nesmíte podcenit výběr kliniky či salonu krásy, kde vám vlasy vytetují. Je důležité, aby se vás ujal kvalifikovaný a šikovný odborník, který použije kvalitní a bezpečný pigment. Po aplikaci je nutné dodržovat doporučenou péči, aby byl výsledný efekt co nejlepší a aby skutečně dlouho vydržel.

Ještě si shrňmě, co byste neměli podcenit:

  • Rozmyslete si, zda je tetování nejlepší volbou
  • Vyberte si kvalitní kliniku
  • Dodržujte všechna odborná doporučení

 

Chcete zase normálně žít?

Tetování vlasů je v boji s plešatěním používáno stále častěji. Jistě proto, že má řadu nezpochybnitelných výhod. 

Nechcete už zažívat nepříjemné pocity při každém pohledu do zrcadla? Chcete zase normálně žít? Paruka vám však nevyhovuje a nastřelení vlasů vám připadá moc drahé? Zkuste si novou kštici nechat vytetovat. Možná je to pro vás to pravé řešení!

Související příspěvky